Astrokone
Muuttuja: Sopivasti särmää

Muuttuja: Sopivasti särmää

Maarit Mattila, 35, kaipasi piristystä ja pukeutumisvinkkejä. Loimme rokkikeikoilla viihtyvälle naiselle aikuisen tyylin, jossa on pantterintäpliä ja mustaa.

Muuttuja: Pian juhlitaan Espanjassa

Raili Silander viettää kesällä syntymäpäiviään etelän auringon alla. Sen kunniaksi loimme hänelle nuorekkaan juhlalookin.

Muuttuja: Uusi duuniminä

Pienet vai isot kehykset? Turkoosit vai vaaleat? Sihteeri Katri Naulolle etsittiin uudet silmälasit ja samalla uusittiin look työpaikalle.

Muuttuja: Täältä tullaan

Sanna Kuusinen aikoo keväällä palata äitiyslomansa jälkeen takaisin toimistoon. Millainen olisi uusi työtyyli?

Muuttuja: Uusi kevyempi minä

Pirkko Kangas, 49, tuli muuttumisleikkiin Pellosta. Kaksi tytärtä aikuiksi kasvattaneella ja vuodessa 40 kiloa laihtuneella yksinhuoltajaäidillä on vihdoin aikaa keskittyä itseensä.

Muuttuja: Tuplamuutos

Maija Masalin, 27, ja Susanna Walther, 47, ovat työkaverit Lahdesta. He tahtoivat yhdessä muuttumisleikkiin saadakseen apua oman vartalotyyppinsä vaatettamiseen.

Muuttuja: Tyyli kiertoon

Sari Karhapää, 42, on käsityö- ihminen ja vanhojen tavaroiden kierrättäjä. Ekologisuus ja eettisyys kiinnostivat uudessa tyylissäkin.

Muuttuja: Ihan uusi asenne

Tuula Ronumäki antoi ammattilaisille rohkeasti vapaat kädet ja on lopputuloksesta ikionnellinen.

Muuttuja: Uusi tyyli syksyksi

Anne Laulajainen halusi piristystä työvaatetukseen äitiysloman jälkeen.

Muuttuja: Hei, hei tätityyli!

Anne-Mari Simpanen halusi eroon ylitärkätystä tyylistään. Nuorekkuutta lähdettiin hakemaan muun muassa väreillä.

Muuttuja: Tytöstä aikuiseksi naiseksi

Laura haluaisi laittaa itseään ja pukeutua kauniisti, mutta kaipaa tyyliinsä päivitystä ja piristystä.

Muuttuja: Takaisin tyttömäinen raikkaus

Heidi Niiranen oli valmis isoihinkin muutoksiin toiveenaan naisellinen tyttömäisyys.

Muuttuja: Takaisin työelämään

Helsinkiläinen Tiina Brummer toivoi päivitystä jämähtäneeksi kokemaansa tyyliinsä.

Muuttuja: Uutta ilmettä iltaan

Upea muuttumisleikki! Suonenjokelainen puhelunvälittäjä ja kahden teini- ikäisen lapsen äiti Mari Jalkanen kuvailee tyyliään nuorekkaaksi ja rennoksi. Marin suosikkiasu on farkut ja trikoopaita. Hän osaa tarvittaessa käyttää myös hameita ja housupukua. Marista olisi mukava joskus kokeilla myös juhlavampaa tyyliä: hienompaa kampausta ja ehostusta. Tai vaikka räväkämpää rokkimeininkiä. Sellaista hän ei juuri pääse omassa arjessa kokeilemaan.

Muuttuja: Paulasta tuli synttäriyllätyksen tuloksena ihan uusi mummi

Kajaanilainen Paula Pyykkönen, 60, sai lapsiltaan synttärilahjaksi muuttujapäivän. ”Minulla on viisi lastenlasta, ja varoittelinkin jo, että Helsingistä palaa teille aivan uusi mummi!”

Muuttuja: Hevarimummon muodonmuutos

Kaija Villasen pörrötukka sai uutta voimaa väristä ja lyhyestä leikkauksesta. Mutta kumpi kampaus sopii Kaijalle paremmin: pehmeän taipuisa vai runsas kihara? Äänestä, ja voit voittaa Kérastasen hiustuotteita.

Muuttuja: Upeana uuteen uraan

Kolmiosainen väri muutti Päivi Laurilan kesän kuluttamat kutrit kuohkeiksi ja kiiltäviksi. Mutta kumpi kampaus sopii Päiville paremmin: sileä ja hillitty vai rempseäksi pöyhitty? Äänestä, ja voit voittaa Lumenen ja Cutrinin tuotteita.

Muuttuja: Uutta hehkua äidin arkeen

Yksinhuoltaja Leena Salonen opettelee nyt nauttimaan omasta ajastaan ja itsensä hoitamisesta. Leenan uudet värit ovat syviä ja runsaita.

Muuttuja: Tuoreen äidin tuunaus

Laura Sinkko, 31, kaipasi muutosta vaativan raskausajan jälkeen. Kuparinen loiste ja eloisa leikkaus toivat uutta puhtia Lauran ilmeeseen.

Muuttuja: Boheemi uudistui

Lastentarhanopettaja Johanna Lahdensivu, 46, ei yleensä juuri meikkaile tai laita hiuksiaan. Liukuväri ja voimakas otsatukka toivat Johannan ilmeeseen naisellisuutta.