Astrokone
Äänestä paras syystakki ja voita se itsellesi

Äänestä paras syystakki ja voita se itsellesi

Luvassa kylmenevää. Tummat ja tyylikkäät villakangastakit saavat seurakseen värikkäitä asusteita. Valitse takeista suosikkisi, äänestä
– ja voit voittaa sen itsellesi!

Yle Teeman muotiviikot

Nyt kaikki muotitietoiset ja -tiedonjanoiset ruudun ääreen! Yle Teema tarjoaa viikon aikana mahtavan elämyspaketin ja sukeltaa muodin saloihin eri vuosikymmenten ja vaikuttajien kautta. Tänään 8.5. klo 21 kurkistetaan Voguen maailmaan, huomenna muodin tuulet puhaltavat aistikkaasta Italiasta. Viikonlopun aikana puolestaan tutustutaan tunnettuihin muoti-ikoneihin. Voi ei, jäikö jokin jakso välistä? Ei hätää! Ylen muotiviikot ovat nähtävillä myös […]

Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi

Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi

Anne Kukkohovi: ”Vaatimaton tyyli ei ole minua varten”

Anne Kukkohovi avaa vaatekaappinsa ovet Annan upeassa juhlanumerossa. Ihanien vaatteiden ja asusteiden tutkimisen lomassa keskustelimme pukeutumisesta ja tyylikkyydestä. Tässä muutama Annen ajatus: ”Olen huomannut monen kuvittelevan, että olen aina hienona. Se ei pidä paikkaansa. Melkein säälin miestäni, sillä en välitä lainkaan, miltä näytän kotona. ” ”En tykkää yhtään, jos minulle halutaan kuvauksissa pukea kukkamekko ja laittaa […]

Äänestä upein talvitakki ja voita se omaksesi!

Äänestä upein talvitakki ja voita se omaksesi!

Aamiaisella Mr B:n kanssa

Aamiaistreffit komean kehysgurun kanssa.

Äänestä paras syystakki ja voita se itsellesi

Millainen on uusi syyshankintasi? Osallistu kilpailuun ja suosikkitakkisi voi olla sinun.

Kuvauksissa katolla

Uusimman Annan syysmuotijuttu kuvattiin trendikkään Tel Avivin keskustassa. Kaupungin arkkitehtuuri on sekoitus moderneja tornitaloja, upeita valkoisia Bauhaus-taloja ja ränsistyneitä, matalia kivitaloja.

Veskoja Espalla

Marja Kurjen lippulaivaliike avautui keskelle Helsingin kauneinta keskustaa.

Tossuja Salossa ja vohveleita Tampereella

Poimi toimituksen muoti-, design- ja ravintolatärpit loma-Suomesta. Mainitsen vielä pari omaa suosikkia jotka eivät mahtuneet mukaan lehteen.

Sulatan sinistä

Ripaus sinistä? Tai vähän enemmän?

Muotitanssi

Ammenna uutta ilmettä tyyliisi baletin, nykytanssin, lockingin, jazztanssin tai voguen parista. Tämä on tanssiinkutsu!

Terveiset aavikolta!

Kesän kuumimpiin trendeihin kuuluu etnisyys. Vaikutteita on mm. intiaanikulttuureista.

Suolaista bikinimuotia

Uusimman Annan uimapukukuvaukset tehtiin huikeissa maisemissa Kuolleella merellä. Kuollut meri on maailman matalin kohta − se sijaitsee 417, 5 metriä merenpinnan alapuolella Israelin ja Jordanian rajalla.

Kohti rantakautta

Myymälät pursuavat nyt uimapukuja ja bikineitä. Sovituskoppi yhdistettynä vatsamakkaroihin ja kalpeaan ihoon ei tosin houkuttele… Mutta rohkeutta siskot, laajasta valikoimasta on helpompi valita ja kokojakin löytyy vielä!

Korkoja ja kenkiä

En välttämättä ole niitä ihmisiä jotka sekoavat kengistä. Kaappini ei ole täyttynyt luksusbrändeistä, enkä myöskään laske omistamiani kenkäpareja. Ja koska kengännumeroni on vaihteleva 41, olen välttänyt nettiostoja. Mielummin painelen kauppaan ja sovitan heti.

Pariisin katumuotia

Kuvasimme katumuotia Pariisissa. Kurkista, mitä löysimme!

Äänestä upein laukku ja voita se!

Äänestä upein laukku ja voita se itsellesi!

Kuuma YO-mirri

Enää muutama kuukausi ylioppilasjuhliin. Ensimmäiseksi hankitaan tietysti ylioppilaslakkiin sopiva asu — tai miten olisi ihka uusi YO-mirri kaulaan?

Tulossa muotiviikonloppu

13.-14.4.2013 kannattaa suunnata Hakasalmen huvilaan Helsingissä. Tiedossa on harvinainen muotiviikonloppu keskellä kaupunkia. Lauantaina nähtävänä on historiallinen Kohtaamisia catwalkilla -muotinäytös, jossa käydään läpi muodin historiaa aina 1500-luvulta tämän päivän trendeihin. Sunnuntain esitelmäsarjan aloittaa Jaakko Selin, Tyra Therman puhuu alusvaatteiden vaiheista ja Liisa Jokinen kertoo muodista Helsingin katukuvassa. Väliin mahtuu työpajaa, työnäytöksiä ja opiskelijoiden opinnäytetöitä. Samalla iskulla voi katsastaa Made […]