Astrokone
Starttaa lomalle jo työpöydän ääressä

Starttaa lomalle jo työpöydän ääressä

Pyörivätkö ajatukset töissä, vaikka on loman ensimmäinen viikko ja makaat jo laiturilla? Jos lomaa on vielä jäljellä tai se on kokonaan edessä, voit muutamalla niksillä helpottaa pään kääntymistä kesäasentoon.

Osaatko olla oikeasti kiitollinen?

Sateinen loma ja liikaa laskuja. Hilloakin tippuu paidalle. Älä anna pienten vastoinkäymisten lannistaa, vaan opettele iloitsemaan 
myös niistä. Kyky tuntea kiitollisuutta saattaa olla avain onneen.

Älä astu masennusloukkuun

Nelikymppisenä alkaa elämän seesteisin aika, kun kiireisimmät vuodet ovat takana. Tai sitten ei. Keski-iässä naisella on nimittäin suuri vaara masentua. Onneksi asiaan voi vaikuttaa itse.

En mene lääkäriin 
– vaikka henki menisi

Kun kolmekymppinen Suvi sai kuulla sairastavansa rintasyöpää, hän kieltäytyi lääketieteellisistä hoidoista ja päätti parantaa itsensä ruokavaliota muuttamalla. Mikä saa vakavasti sairaan uhmaamaan lääkäreiden neuvoja?

Golfaa Annan kanssa Anna Ladies Golf Tourilla!

Tule mukaan kesän hohdokkaimpaan golftapahtumaan! Anna Ladies Golf Tour starttaa 8.6.2014.

Syötkö ruokaa vai kaloreita?

Jos kuvittelet syöväsi terveellisesti, saatat olla väärässä. Petolliset muka-terveelliset tuotteet väijyvät pahaa-aavistamattoman ostoskärryä.

Jos metsään haluat mennä nyt

Suunnistuksesta on kuin varkain tullut hittilaji. Innostuisikohan koulusuunnistuksen nujertama harrastuksesta aikuisten suunnistuskoulussa?

Himokasta seksiä pitkässä suhteessa – onko se mahdollista?

Uskotko myyttiin, jonka mukaan seksielämä väistämättä hiipuu muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen? Petra ja Marika todistavat, että myös pitkä parisuhde voi pysyä kuumana. Mies: Oli muuten kiva mennä nukkumaan, kun joku oli keksinyt jemmata märän pyyhkeensä peittojen alle. Sängyssä oli kosteeta ja oli muuten eka kerta, kun en oikeen syttynyt siitä. Nainen: Aika paha, sori :D […]

Suhteenne salaisuus? Osallistu kirjoituskilpailuun!

Elätkö pitkäkestoisessa parisuhteessa, jonka olette onnistuneet säilyttämään seksuaalisesti aktiivisena tai jopa intohimoisena? Tai oletko onnistunut yhdessä kumppanisi kanssa elvyttämään vanhan suhteenne uuteen seksuaaliseen kukoistukseen? Väestöliitossa työskentelevät erityisasiantuntija Maaret Kallio ja tutkimusprofessori Osmo Kontula tutkivat tosielämän tarinoita siitä mitkä asiat pitävät suomalaisten pitkät parisuhteet seksuaalisesti vireinä ja mitä ovat ne käytännön keinot ja asiat, jotka kohottavat parisuhteet uuteen […]

”Intohimoni ruokaan tarttui mieheenkin”

Johanna Rusanen-Kartano maistelee ennakkoluulottomasti jopa mahalaukkua. Kahdeksan vuoden aikana hän on saanut kalakammoisen aviomiehenkin rakastumaan sushiin. Rapunigiri, lohimaki, jokirapumayo, kupillinen misoa. Johanna Rusanen-Kartano kokoaa tottuneesti lounasannosta sushibuffetista. Ravintola Tokyo 55 on Johannan ja kuusivuotiaan Aleksanterin vakiopaikka Helsingin-reissuilla. Sushit valmistuvat silloin tällöin myös kotona. Japanilainen ruoka on hyvä esimerkki siitä, mitä ruoka oopperalaulajalle merkitsee. – Gastronomia […]

Puretaan seksitabut

Vaivaako sinua sängyssä jokin asia, jota et kerta kaikkiaan kehtaa ottaa puheeksi kumppanisi kanssa? Murretaan yhdessä 10 seksitabua.

Paasto mielessä? Testaa, mikä sinulle sopii!

Vyötäröäsi kiristää, ja ruoansulatuskin tuntuu olevan tukossa. Paasto saattaisi auttaa tukalaan oloon, mutta millainen dieetti sopii juuri sinulle? Tee testi, niin tiedät.

Töppöstä vain toisen eteen

Monen mielestä kaikki muu liikkuminen paitsi käveleminen tuntuu työläältä, jopa vastenmieliseltä. Mutta kuinka paljon ja lujaa pitää kävellä, jos haluaa nostaa kuntoaan?

Kohta olet pelkkää lihasta

Haluat täydellisen vartalon, mutta rakastat kuppikakkuja ja inhoat itsesi rääkkäämistä. Ei hätää. Voit herkutella ja vältellä salia – ja saada sen unelmakropan. Hitiksi nousseen treenikirjan tekijät kertovat, miten se onnistuu.

”Naiseuteni ei ollut kohdussa”

Kohdunpoisto muutti Ninan, 42, elämän kivuttomammaksi ja vapaammaksi. Mutta kenelle toimenpide sopii ja mitä haittaa siitä voi olla?

Lisäaikaa lapsentekoon

Sari, 39, haluaa lapsen, mutta hänellä ei ole miestä. Munasolujen pakastaminen antoi hänelle aikalisän. Vapauttaako uusi ilmiö naiset paineista perustaa perhe tiettyyn ikään mennessä?

Vappu Pimiä: ”En voisi kuvitellakaan laihdutuskuuria”

Rakastan itse tehtyjä leivonnaisia, pullaa, mansikka-banaanitäytekakkua ja suklaata. Herkuissa saa todella olla sokeria ja kermaa.

Testaa oletko erityisherkkä

Oletko erityisherkkä? Vastaa jokaiseen kysymykseen sen mukaan, miltä sinusta tuntuu.

Personal trainer, tee minusta timmi!

Personal trainer muutti Tiinan, 42, elämän. Omavalmentajat eivät ole enää vain filmitähtien 
herkkua, vaan yhä useampi tavallinen nainen 
tarttuu tsempparin apuun. Mistä villitys johtuu?

Lotta Backlund: ”Laihdutustauolla en laske kaloreita”

30 kiloa laihduttaneen Lotta Backlundin mielestä talvella on tylsää laihduttaa. Siksi hän taitaa pitää siinä pienen 
– tai vaikka vuoden – tauon.