Astrokone
Kaisa sai CFK Fortesta apua painonpudotukseen – Lue lisää ja voita!

Kaisa sai CFK Fortesta apua painonpudotukseen – Lue lisää ja voita!

  Kaisa Innamaa (34) on perheenäiti, joka pyörittää kiireistä lapsiperheen arkea. Aikaa omasta itsestä huolehtimiseen työvelvollisuuksien ja perheen ohella on verrattain vähän miehen ollessa lisäksi usein työmatkoilla. Kuopuksen pikkuvauvavaiheen jälkeen Kaisa kuitenkin päätti, että on aika satsata energiaa myös omaan hyvinvointiin ja palata pikkuhiljaa normaalimittoihin. Muutokseen hän ryhtyi maltillisesti pidemmän ajan tavoite mielessään. Projekti käynnistyi […]

Testaa, oletko tunnesyöppö

Syötkö vatsan kurniessa, vai lohdutatko itseäsi herkkuruoalla ruoka-aikojen ulkopuolella? Yksinkertainen testi paljastaa, oletko sinä tunnesyöjä.

Seksimyytit: Kanna minut metsään, apinamies?

Nainen ja mies katselevat yhdessä luontodokumenttia. Viidakossa tepastelevat apinat aloittavat parittelun. Arvaatko, kumpaa katsojista tämä kiihottaa?   Naiset ovat yksi­avioisia eivätkä voi harrastaa seksiä ilman tunnetta. He eivät syty ilman pitkää esileikkiä eivätkä katsele pornoa. Miehet puolestaan ovat luonnostaan eläimiä. Vaikka yhteiskunta on kesyttänyt miehen ja pitää tätä jonkinlaisessa ruodussa, se ei ole poistanut sitä […]

Lopeta heti laihduttaminen!

Kesä paljastaa pömppövatsan, ja tekisi mieli ryhtyä dieetille. Asiantuntijoiden mukaan se on kuitenkin tehoton tapa pudottaa kiloja. Mikä avuksi?

Osaatko olla oikeasti kiitollinen?

Liikaa töitä ja kamalasti laskuja. Hilloakin tippuu paidalle. Älä anna pienten vastoinkäymisten lannistaa, vaan opettele iloitsemaan 
myös niistä. Kyky tuntea kiitollisuutta saattaa olla avain onneen.

Älä astu masennusloukkuun

Nelikymppisenä alkaa elämän seesteisin aika, kun kiireisimmät vuodet ovat takana. Tai sitten ei. Keski-iässä naisella on nimittäin suuri vaara masentua. Onneksi asiaan voi vaikuttaa itse.

En mene lääkäriin 
– vaikka henki menisi

Kun kolmekymppinen Suvi sai kuulla sairastavansa rintasyöpää, hän kieltäytyi lääketieteellisistä hoidoista ja päätti parantaa itsensä ruokavaliota muuttamalla. Mikä saa vakavasti sairaan uhmaamaan lääkäreiden neuvoja?

Golfaa Annan kanssa Anna Ladies Golf Tourilla!

Tule mukaan kesän hohdokkaimpaan golftapahtumaan! Anna Ladies Golf Tour starttaa 8.6.2014.

Syötkö ruokaa vai kaloreita?

Jos kuvittelet syöväsi terveellisesti, saatat olla väärässä. Petolliset muka-terveelliset tuotteet väijyvät pahaa-aavistamattoman ostoskärryä.

Jos metsään haluat mennä nyt

Suunnistuksesta on kuin varkain tullut hittilaji. Innostuisikohan koulusuunnistuksen nujertama harrastuksesta aikuisten suunnistuskoulussa?

Himokasta seksiä pitkässä suhteessa – onko se mahdollista?

Uskotko myyttiin, jonka mukaan seksielämä väistämättä hiipuu muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen? Petra ja Marika todistavat, että myös pitkä parisuhde voi pysyä kuumana. Mies: Oli muuten kiva mennä nukkumaan, kun joku oli keksinyt jemmata märän pyyhkeensä peittojen alle. Sängyssä oli kosteeta ja oli muuten eka kerta, kun en oikeen syttynyt siitä. Nainen: Aika paha, sori :D […]

Suhteenne salaisuus? Osallistu kirjoituskilpailuun!

Elätkö pitkäkestoisessa parisuhteessa, jonka olette onnistuneet säilyttämään seksuaalisesti aktiivisena tai jopa intohimoisena? Tai oletko onnistunut yhdessä kumppanisi kanssa elvyttämään vanhan suhteenne uuteen seksuaaliseen kukoistukseen? Väestöliitossa työskentelevät erityisasiantuntija Maaret Kallio ja tutkimusprofessori Osmo Kontula tutkivat tosielämän tarinoita siitä mitkä asiat pitävät suomalaisten pitkät parisuhteet seksuaalisesti vireinä ja mitä ovat ne käytännön keinot ja asiat, jotka kohottavat parisuhteet uuteen […]

”Intohimoni ruokaan tarttui mieheenkin”

Johanna Rusanen-Kartano maistelee ennakkoluulottomasti jopa mahalaukkua. Kahdeksan vuoden aikana hän on saanut kalakammoisen aviomiehenkin rakastumaan sushiin. Rapunigiri, lohimaki, jokirapumayo, kupillinen misoa. Johanna Rusanen-Kartano kokoaa tottuneesti lounasannosta sushibuffetista. Ravintola Tokyo 55 on Johannan ja kuusivuotiaan Aleksanterin vakiopaikka Helsingin-reissuilla. Sushit valmistuvat silloin tällöin myös kotona. Japanilainen ruoka on hyvä esimerkki siitä, mitä ruoka oopperalaulajalle merkitsee. – Gastronomia […]

Starttaa lomalle jo työpöydän ääressä

Pyörivätkö ajatukset töissä, vaikka on loman ensimmäinen viikko ja makaat jo laiturilla? Jos lomaa on vielä jäljellä tai se on kokonaan edessä, voit muutamalla niksillä helpottaa pään kääntymistä kesäasentoon.

Puretaan seksitabut

Vaivaako sinua sängyssä jokin asia, jota et kerta kaikkiaan kehtaa ottaa puheeksi kumppanisi kanssa? Murretaan yhdessä 10 seksitabua.

Paasto mielessä? Testaa, mikä sinulle sopii!

Vyötäröäsi kiristää, ja ruoansulatuskin tuntuu olevan tukossa. Paasto saattaisi auttaa tukalaan oloon, mutta millainen dieetti sopii juuri sinulle? Tee testi, niin tiedät.

Töppöstä vain toisen eteen

Monen mielestä kaikki muu liikkuminen paitsi käveleminen tuntuu työläältä, jopa vastenmieliseltä. Mutta kuinka paljon ja lujaa pitää kävellä, jos haluaa nostaa kuntoaan?

Kohta olet pelkkää lihasta

Haluat täydellisen vartalon, mutta rakastat kuppikakkuja ja inhoat itsesi rääkkäämistä. Ei hätää. Voit herkutella ja vältellä salia – ja saada sen unelmakropan. Hitiksi nousseen treenikirjan tekijät kertovat, miten se onnistuu.

”Naiseuteni ei ollut kohdussa”

Kohdunpoisto muutti Ninan, 42, elämän kivuttomammaksi ja vapaammaksi. Mutta kenelle toimenpide sopii ja mitä haittaa siitä voi olla?

Lisäaikaa lapsentekoon

Sari, 39, haluaa lapsen, mutta hänellä ei ole miestä. Munasolujen pakastaminen antoi hänelle aikalisän. Vapauttaako uusi ilmiö naiset paineista perustaa perhe tiettyyn ikään mennessä?