Astrokone
Paasto mielessä? Testaa, mikä sinulle sopii!

Paasto mielessä? Testaa, mikä sinulle sopii!

Vyötäröäsi kiristää, ja ruoansulatuskin tuntuu olevan tukossa. Paasto saattaisi auttaa tukalaan oloon, mutta millainen dieetti sopii juuri sinulle? Tee testi, niin tiedät.

Töppöstä vain toisen eteen

Monen mielestä kaikki muu liikkuminen paitsi käveleminen tuntuu työläältä, jopa vastenmieliseltä. Mutta kuinka paljon ja lujaa pitää kävellä, jos haluaa nostaa kuntoaan?

Kohta olet pelkkää lihasta

Haluat täydellisen vartalon, mutta rakastat kuppikakkuja ja inhoat itsesi rääkkäämistä. Ei hätää. Voit herkutella ja vältellä salia – ja saada sen unelmakropan. Hitiksi nousseen treenikirjan tekijät kertovat, miten se onnistuu.

”Naiseuteni ei ollut kohdussa”

Kohdunpoisto muutti Ninan, 42, elämän kivuttomammaksi ja vapaammaksi. Mutta kenelle toimenpide sopii ja mitä haittaa siitä voi olla?

Lisäaikaa lapsentekoon

Sari, 39, haluaa lapsen, mutta hänellä ei ole miestä. Munasolujen pakastaminen antoi hänelle aikalisän. Vapauttaako uusi ilmiö naiset paineista perustaa perhe tiettyyn ikään mennessä?

Vappu Pimiä: ”En voisi kuvitellakaan laihdutuskuuria”

Rakastan itse tehtyjä leivonnaisia, pullaa, mansikka-banaanitäytekakkua ja suklaata. Herkuissa saa todella olla sokeria ja kermaa.

Puretaan seksitabut

Vaivaako sinua sängyssä jokin asia, jota et kerta kaikkiaan kehtaa ottaa puheeksi kumppanisi kanssa? Murretaan yhdessä 10 seksitabua.

Testaa oletko erityisherkkä

Oletko erityisherkkä? Vastaa jokaiseen kysymykseen sen mukaan, miltä sinusta tuntuu.

Personal trainer, tee minusta timmi!

Personal trainer muutti Tiinan, 42, elämän. Omavalmentajat eivät ole enää vain filmitähtien 
herkkua, vaan yhä useampi tavallinen nainen 
tarttuu tsempparin apuun. Mistä villitys johtuu?

Lotta Backlund: ”Laihdutustauolla en laske kaloreita”

30 kiloa laihduttaneen Lotta Backlundin mielestä talvella on tylsää laihduttaa. Siksi hän taitaa pitää siinä pienen 
– tai vaikka vuoden – tauon.

Parisuhdetta voi korjata yksinkin

Tarvitaanko parisuhteen parantamiseksi kaksi, vai voiko suhdetta korjata yksinkin? Mirva ja Susanna testasivat kolmen viikon ajan, mitä heidän parisuhteissaan tapahtuu, jos he itse käyttäytyvät toisin.

Tällä laihiksella saa mässätä

Kaikenlaisia paastoja kokeilllut toimittaja innostui: nyt löytyi dieetti, jonka aikana voi myös elää. Mutta putosiko kiloja?

Selätä iltapäivän uuvahdus

Testasimme terveellisiä välipaloja, joista useimpia saa marketista.

Jos vielä pääsisi rilleistä eroon

Kannattaako mennä silmien laserleikkaukseen, jos ikänäkö kolkuttaa jo ovella ja lukulasit ovat vain ajan kysymys? Entä voiko pelkkää ikänäköä korjata?

Mehut viekin vapaa-aika

Mitä ihmettä? Sunnuntai-iltana olo on
vielä rätimpi kuin perjantaina töiden jälkeen. Ehkä kotona onkin stressaavampaa kuin
töissä. Onneksi asialle voi tehdä jotain.

Haluttaa niin vietävästi!

Annan suuri seksikysely paljastaa, että suomalaiset naiset elävät seksin puutteessa. Omassa seksielämässä ärsyttävintä on, että sitä on liian vähän. Toiseksi yleisin harmin aihe on se, että seksi sujuu aina samalla kaavalla.

X-VARTALOA TAVOITTELEMASSA, OSA 2

Kahdeksan viikkoa kuntokuuriani on ohi.

Onko minulla rintasyöpägeeni?

Näyttelijä Angelina Jolie kertoo New York Timesissa (14.5.2013), miten on poistattanut molemmat rintansa varotoimenpiteenä sen jälkeen, kun hänellä todettiin perinnöllinen rintasyöpään altistava geeni BRCA1.
Muutama viikko sitten ilmestynyt Annan juttu Onko minulla rintasyöpägeeni? (17/13) käsitteli samaa asiaa. Jutussa toimittaja selvittää, kuinka oman rintasyöpäperimänsä voi Suomessa testata ja millä kriteereillä julkisen terveydenhuollon testiin pääsee. Tässä koko Annassa nro 17 ollut juttu.

X-vartaloa tavoittelemassa, osa 1

Aloitin kuntokuurin. Olin kyllästynyt tuntemaan itseni heikoksi.

Kahden päivän latinodieetti

Elämäniloinen latinodieetti auttaa pitämään kurvit kunnossa. Nauti ruoasta, opettele käyttämään ruoanlaitossa papuja, yrttejä, avokadoa ja chiliä – ja syö kolme kunnon ateriaa päivässä. Niin Shakirakin tekee!