Astrokone
Maria Nordin: ”En puhu miehelleni aamuisin”

Maria Nordin: ”En puhu miehelleni aamuisin”

Maria Nordin uskoo, että oikea kumppani löytyy hajuaistilla.

Näin André Wickströmin ajatukset naisista ovat muuttuneet 10 vuodessa

Tapasimme koomikko-näyttelijä André Wickströmin,38, tasan kymmenen vuotta edellisen Mies puhuu naisesta -haastattelun jälkeen. Kymmenen vuotta on pitkä aika kenen tahansa elämässä. Näin Andrén ajatuksesta naisista ovat muuttuneet. Mitä yhteistä on rakastamissasi naisissa? André, 28, vuonna 2004: He ovat kaikki jossain vaiheessa jättäneet minut. André, 38, vuonna 2014: He ovat kaikki hyväksyneet minut, myös negatiiviset piirteeni. […]

Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi

Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi

Oscar-ehdokas Kirsikka Saari: ”Innostuin Ellen DeGeneresistä”

Kirsikka Saari haluaa gaalassa Ellen DeGeneresin juttusille.

Testaa oletko erityisherkkä

Oletko erityisherkkä? Vastaa jokaiseen kysymykseen sen mukaan, miltä sinusta tuntuu.

Aija Puurtinen: ”Hyvä laulaja on paljas”

UMK-kilpailun tuomari, muusikko Aija Puurtinen rakastaa japanilaista animaatiota, suomalaisia vaatteita ja kiihkeitä, hauraita laulajia.

Minna Parikka: ”Huuto vei stressin”

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka, 33, kiljuu Chrzun animaatioelokuvassa ja matkustaa yksin maailmalla. Eksoottisin reissukohde löytyi Kolumbiasta, jossa matkalaisen piti varoa vampyyrilepakkoja.

Jarkko Martikainen: ”Nauran ihmisyydelle”

Laulaja ja lauluntekijä Jarkko Martikainen tutkii ihmisyyttä kuuntelemalla Kansanradiota, kävelemällä Berliinissä ja lukemalla Karl Ove Knausgårdin kirjoja.

Testaa, oletko inessä

Kieleemme syntyy koko ajan uusia sanoja. Testaa, oletko kartalla.

Hanna Gullichsen: ”Karitsaloota on maanantain lohturuoka”

Hanna Gullichsenin varpaatkin tuoksuvat rosmariinille.

Jukka-Pekka Palo: ”Tavoittelin elämyksiä liikaa”

Jukka-Pekka Palo, 59, oppi pitkällä sairauslomallaan nauttimaan tavallisista päivistä. Hänen mielestään elämysten tavoittelu on riippuvaisuutta ja siksi pahasta. 


Anne Kukkohovi: ”Vaatimaton tyyli ei ole minua varten”

Anne Kukkohovi avaa vaatekaappinsa ovet Annan upeassa juhlanumerossa. Ihanien vaatteiden ja asusteiden tutkimisen lomassa keskustelimme pukeutumisesta ja tyylikkyydestä. Tässä muutama Annen ajatus: ”Olen huomannut monen kuvittelevan, että olen aina hienona. Se ei pidä paikkaansa. Melkein säälin miestäni, sillä en välitä lainkaan, miltä näytän kotona. ” ”En tykkää yhtään, jos minulle halutaan kuvauksissa pukea kukkamekko ja laittaa […]

Kai Vaine: ”Saan energiaa koirista”

Kai Vaine esittää keski-ikäisen naisen rakastajaa elokuvassa Ei kiitos. Keväällä Iina Kuustosesta eronnut näyttelijä elää tosielämässä onnellisesti uudessa parisuhteessa.

Vuosihoroskooppi 2014

Uusi rakkaus, uusia ihmissuhteita vai uusia haasteita työssä? Annan vuosihoroskooppi 2014 kertoo kaiken tulevasta vuodesta.

Kati van der Hoeven: ”Onnestamme ei puutu mitään”

Hetkinen. Tuo blondi ei varmasti ole Arubalta kotoisin. Tämä oli ensimmäinen ajatus, joka Henning van der Hoevenille tuli mieleen, kun hän törmäsi netissä Kati Lepistön kuvaan neljä vuotta sitten, syksyllä 2009. Karibialta Curaçaon saarelta kotoisin oleva Henning asui Hollannissa ja tutkiskeli, löytyisikö lapsuuden naapurisaaren, Aruban, sivustolta vanhoja tuttuja.
Mitä tämän naisen profiili teki arubalaisten sivulla? Henning päätti kysäistä sitä naiselta.

Pamela Tola: ”Hylätty lapsi koskettaa”

Näyttelijä Pamela Tola osaa ulkoa kaikki Tonttu-laulun 11 säkeistöä. – Se laulu tekee joulun, ja voin kuunnella sen aina uudestaan, hän sanoo.

Jarkko Tamminen: ”Ei saa pönöttää”

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen, 37, innostuu New Yorkin musikaaleista, klassisesta musiikista ja hevistä. Hän karttaa jäykkää tunnelmaa ja juhlii joulun alla ikinuoren Aira Samulinin kanssa.

Peter Franzén: ”Seuraavaksi opettelen ranskaa”

Peter Franzén on muuttanut perheensä kanssa Kaliforniasta Etelä-Ranskaan. Rohkeita ratkaisuja ennenkin tehnyt taiteilija yrittää pitää mielen ja sydämen avoimena uusille haasteille.

Irma Agiashvili: ”Irmat, tulkaa esiin!”

Irma Agiashvili tekee lauluja asioista, joista on vaikea puhua.

Iina Kuustonen: ”Lahjakkuus voi jäädä seksikkyyden varjoon”

Iina Kuustonen tutkailee rohkeassa esityksessä seksipommina olemista.