Astrokone
Lopeta heti laihduttaminen!

Lopeta heti laihduttaminen!

Kesä paljastaa pömppövatsan, ja tekisi mieli ryhtyä dieetille. Asiantuntijoiden mukaan se on kuitenkin tehoton tapa pudottaa kiloja. Mikä avuksi?

Kaapissa kolisee: Ella uskalsi rakastua naiseen vasta keski-iässä

  Vasta keski-iän kynnyksellä Ella myönsi, ettei sängyssä nukkuva mies  ollut koskaan vetänyt häntä puoleensa. Hän halusi naisia. Mikä sai Ellan odottamaan näin kauan ennen kuin hän uskalsi kohdata oman seksuaalisuutensa? Se kesäilta muutti kaiken. Ella, 42, lähti viettämään iltaa kavereidensa kanssa. Hän oli elänyt kymmenen vuotta heterosuhteessa ja oli kolmen lapsen äiti, kunnes tapasi […]

Osaatko olla oikeasti kiitollinen?

Sateinen loma ja liikaa laskuja. Hilloakin tippuu paidalle. Älä anna pienten vastoinkäymisten lannistaa, vaan opettele iloitsemaan 
myös niistä. Kyky tuntea kiitollisuutta saattaa olla avain onneen.

En mene lääkäriin 
– vaikka henki menisi

Kun kolmekymppinen Suvi sai kuulla sairastavansa rintasyöpää, hän kieltäytyi lääketieteellisistä hoidoista ja päätti parantaa itsensä ruokavaliota muuttamalla. Mikä saa vakavasti sairaan uhmaamaan lääkäreiden neuvoja?

Suhteenne salaisuus? Osallistu kirjoituskilpailuun!

Elätkö pitkäkestoisessa parisuhteessa, jonka olette onnistuneet säilyttämään seksuaalisesti aktiivisena tai jopa intohimoisena? Tai oletko onnistunut yhdessä kumppanisi kanssa elvyttämään vanhan suhteenne uuteen seksuaaliseen kukoistukseen? Väestöliitossa työskentelevät erityisasiantuntija Maaret Kallio ja tutkimusprofessori Osmo Kontula tutkivat tosielämän tarinoita siitä mitkä asiat pitävät suomalaisten pitkät parisuhteet seksuaalisesti vireinä ja mitä ovat ne käytännön keinot ja asiat, jotka kohottavat parisuhteet uuteen […]

Pihla Penttinen: ”Nautin epäsäännöllisestä elämästä”

Näyttelijä Pihla Penttinen ei ota paineita kuuluisasta isästään.

Maria Nordin: ”En puhu miehelleni aamuisin”

Maria Nordin uskoo, että oikea kumppani löytyy hajuaistilla.

Näin André Wickströmin ajatukset naisista ovat muuttuneet 10 vuodessa

Tapasimme koomikko-näyttelijä André Wickströmin,38, tasan kymmenen vuotta edellisen Mies puhuu naisesta -haastattelun jälkeen. Kymmenen vuotta on pitkä aika kenen tahansa elämässä. Näin Andrén ajatuksesta naisista ovat muuttuneet. Mitä yhteistä on rakastamissasi naisissa? André, 28, vuonna 2004: He ovat kaikki jossain vaiheessa jättäneet minut. André, 38, vuonna 2014: He ovat kaikki hyväksyneet minut, myös negatiiviset piirteeni. […]

Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi

Äänestä suosikkitakkiasi ja voita se omaksesi

Oscar-ehdokas Kirsikka Saari: ”Innostuin Ellen DeGeneresistä”

Kirsikka Saari haluaa gaalassa Ellen DeGeneresin juttusille.

Testaa oletko erityisherkkä

Oletko erityisherkkä? Vastaa jokaiseen kysymykseen sen mukaan, miltä sinusta tuntuu.

Aija Puurtinen: ”Hyvä laulaja on paljas”

UMK-kilpailun tuomari, muusikko Aija Puurtinen rakastaa japanilaista animaatiota, suomalaisia vaatteita ja kiihkeitä, hauraita laulajia.

Minna Parikka: ”Huuto vei stressin”

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka, 33, kiljuu Chrzun animaatioelokuvassa ja matkustaa yksin maailmalla. Eksoottisin reissukohde löytyi Kolumbiasta, jossa matkalaisen piti varoa vampyyrilepakkoja.

Jarkko Martikainen: ”Nauran ihmisyydelle”

Laulaja ja lauluntekijä Jarkko Martikainen tutkii ihmisyyttä kuuntelemalla Kansanradiota, kävelemällä Berliinissä ja lukemalla Karl Ove Knausgårdin kirjoja.

Testaa, oletko inessä

Kieleemme syntyy koko ajan uusia sanoja. Testaa, oletko kartalla.

Hanna Gullichsen: ”Karitsaloota on maanantain lohturuoka”

Hanna Gullichsenin varpaatkin tuoksuvat rosmariinille.

Jukka-Pekka Palo: ”Tavoittelin elämyksiä liikaa”

Jukka-Pekka Palo, 59, oppi pitkällä sairauslomallaan nauttimaan tavallisista päivistä. Hänen mielestään elämysten tavoittelu on riippuvaisuutta ja siksi pahasta. 


Anne Kukkohovi: ”Vaatimaton tyyli ei ole minua varten”

Anne Kukkohovi avaa vaatekaappinsa ovet Annan upeassa juhlanumerossa. Ihanien vaatteiden ja asusteiden tutkimisen lomassa keskustelimme pukeutumisesta ja tyylikkyydestä. Tässä muutama Annen ajatus: ”Olen huomannut monen kuvittelevan, että olen aina hienona. Se ei pidä paikkaansa. Melkein säälin miestäni, sillä en välitä lainkaan, miltä näytän kotona. ” ”En tykkää yhtään, jos minulle halutaan kuvauksissa pukea kukkamekko ja laittaa […]

Kai Vaine: ”Saan energiaa koirista”

Kai Vaine esittää keski-ikäisen naisen rakastajaa elokuvassa Ei kiitos. Keväällä Iina Kuustosesta eronnut näyttelijä elää tosielämässä onnellisesti uudessa parisuhteessa.

Vuosihoroskooppi 2014

Uusi rakkaus, uusia ihmissuhteita vai uusia haasteita työssä? Annan vuosihoroskooppi 2014 kertoo kaiken tulevasta vuodesta.